MacBook Pro en MacBook Air nog goedkoper

Apple-logo

Apple heeft al haar laptops in prijs verlaagd en tevens hebben diverse MacBooks een kleine upgrade gekregen, dit maakte Apple woensdag bekend. Het gaat om prijsverlagingen van 5 tot zelfs bijna 20 procent. Apple zei tegen NU: “Onze MacBooks worden zo toegankelijker voor een breed publiek, het is geen aanbieding maar het gaat om definitieve prijsverlagingen.

Gemiddeld geldt: Hoe duurder de MacBook was hoe goedkoper hij nu wordt. Dus de Macbook Pro Retina’s krijgen de meeste korting. Diverse modellen krijgen een snellere processor die voor nog beter prestaties moet zorgen. Meestal gaat het om een upgrade van 100MHz. De goedkope MacBooks zijn woensdagmiddag direct via de website kopen.

Om u een indruk te geven van de prijsverlaging: Een goedkope MacBook Air met 64GB geheugen gaat van 1073 euro naar 1029 euro. Een andere grote prijsverlaging geldt voor de MacBook Pro Retina met een 2,5GHz-processor en 256GB geheugen.Daar betaalde u gister nog 2085 euro voor en nu kost ie nog maar 1729 euro.

U krijgt nu dus een snellere laptop voor een goedkopere prijs. Koop snel uw nieuwe MacBook en ervaar hoe het is om op Mac OS X te werken.

MacBook Pro aanbieding

MacBook Pro aanbieding

MacBook Pro Retina aanbieding

MacBook Pro Retina aanbieding

MacBook Air aanbieding

MacBook Air aanbieding