MacBook Air met gratis cadeau

Macbook Air Aanbieding

Na een zeer geslaagde nieuwjaarsactie van MailaMac hebben ze nu wederom een actie met extra cadeaus bij een MacBook Air. Vanaf 16 januari is MailaMac gestart met de Winteractie voor de MacBook Air, waarbij ze gratis cadeaus weggeven bij aanschaf van een MacBook Air. Het voordeel voor de klant kan oplopen tot ruim € 50,-, en alle cadeaus werken perfect samen met de MacBook Air! De actie is geldig tot en met 31 januari 2013 of zolang de voorraad strekt. De volgende cadeaus worden weggegeven in combinatie met de MacBook Air:

  • Wacom Bamboo Pen G3 tekentablet – t.w.v. € 54,45. Makkelijk gegevens invoeren met een pen? Dat kan, kies dan voor de Wacom Bamboo Pen G3. Hiermee worden uw bewegingen en tekeningen direct doorgestuurd naar uw laptop.
  • Incase Neoprene sleeve voor MacBook Air – t.w.v. € 39,95. Deze sleeve is ideaal om uw nieuwe MacBook Air die u net gekocht heeft te beschermen tegen lelijke krassen.
  • LaCie RuggedKey USB-stick 16 GB – t.w.v. € 36,30. Extra geheugen nodig? Kies deze stijlvolle USB-stick.
  • LaCie Slim DVD RW – externe CD- en DVD-brander – t.w.v. € 43,46. Aangezien een MacBook Air zelf geen DVD drive heeft, kunt u dit cadeau kiezen om ervoor te zorgen dat u toch uw favoriete dvd’s kunt afspelen.
  • Griffin Elevator – Laptopstandaard – t.w.v. € 31,98. Als u uw MacBook Air vaak achter een bureau zit is het beter voor uw nek en rug om op ooghoogte te werken. De Griffin Elevator zorgt voor een comfortabele werkhouding.

MacBook Air Kopen

Koop nu snel een MacBook Air en maak gebruik van deze mooie cadeaus. Voor andere aanbiedingen bekijk hier de goedkoopste MacBook Air.