Goedkope iPad aanbieding

Naast de verschillende MacBook’s heeft Apple ook een tablet in haar assortiment: de iPad. Ook hier wil men natuurlijk niet te veel voor betalen. Yourtablet heeft momenteel een goedkope iPad in de aanbieding. De nieuwste generatie is nu in de aanbieding vanaf 472 euro. Een korting van 23 euro ten opzichte van de normale Apple prijs. Zo goedkoop was hij nog nergens! Klik op de iPad om naar de aanbiedingspagina te gaan!

De iPad is een tablet met ongeveer dezelfde functies als de iPhone. De laatste versie van de iPad heeft een verbluffend Retina scherm met een resolutie van 2048 bij 1536 pixels. Dit is meer dan de doorsnee Full-HD tv. Maar wat houdt dit nu precies in? De pixels zijn met het blote oog niet meer te onderscheiden op de iPad. Daarnaast kan er nu veel meer informatie op het iPad scherm getoond worden.

De iPad is twee maal zo snel als zijn voorganger. Dit komt door de nieuwe A6X processor. Deze processor is de krachtigste die Apple tot nu toe ontworpen heeft. Alles werkt super snel, apps starten direct op en foto’s maken gaat vliegensvlug.

Batterijduur is vaak een probleem bij mobiele apparaten maar bij deze iPad niet! De iPad heeft een batterijduur die tot wel 10 uur meegaat.

 Voorbereid op de toekomst met de goedkope iPad aanbieding

Super snel mobiel internet, daar is de iPad al op voorbereid, Wi-Fi werkt tot twee keer sneller dan op de vorige iPads. Als u voor de 4G versie van de iPad kiest, kunt u gebruik maken van het 4G netwerk dat eind dit jaar in Nederland beschikbaar is.

Lightning-Connector

Jarenlang hield apple vast aan de 30 pens connector. Deze werd gebruikt voor de iPod, iPad, en iPhone, maar Apple heeft een connector ontworpen die 80% minder volume heeft. Het grote voordeel van de nieuwe connector is dat deze symmetrisch is, hierdoor kunt u de connector er niet verkeerd in steken.

Uitgebreide App Store

Meer dan 300.000 iPad apps bevinden zich in de App Store en dit aantal groeit dagelijks. Voor iedereen wat wils. Of u nu gebruik moet maken van een spreadsheet of een spelletje wilt spelen, alles is mogelijk.

Deze aanbieding voor de goedkope iPad is maar tijdelijk geldig. Bestel snel!

Wilt u een MacBook Pro kopen of een MacBook Air kopen? Kijk dan gerust verder op onze website.