Goedekope MacBook

Op deze website vindt u goedkope MacBook’s. Goedkopere prijzen vindt u niet online. De prijzen worden wekelijks aangepast zodat u altijd de goedkoopste prijs te zien krijgt. Apple heeft drie verschillende soorten MacBook’s namelijk de Pro, Pro Retina en de MacBook Air. Hieronder kunt u lezen welke typen MacBook’s Apple heeft.

Goedkope MacBook ProGoedkope MacBook Pro

De 13 inch MacBook Pro van Apple is de goedkope MacBook die er in de Pro serie te vinden is. De goedkoopste kost meestal rond de 1225 euro en heeft zeer snelle specificaties. Met zijn 2,5 dual core Intel Core i5 processor heeft de laptop een zeer snelle processor aan boord die bijna alle werkzaamheden aan kan. Het mooie design en de lichtgevende toetsen maakt de MacBook Pro zeer aantrekkelijk. Bekijk hier de aanbiedingen.

Goedkope MacBook AirGoedkope MacBook Air

Dit type is de goedkoopste MacBook van Apple die er te koop is. Voor een prijs vanaf 1034 euro heeft u al een MacBook. Dit is een hele goede aanbieding. U krijgt hiervoor een 11 inch scherm met het supersnelle SSD opslaggeheugen. Deze laptop is zeer compact en licht. Hierdoor is het een ideale laptop als u zich vaak moet verplaatsen. Klik hier voor kortingen en aanbiedingen.

Goedkope Macbook Pro RetinaGoedkope MacBook Pro Retina

De MacBook Pro Retina is de nieuwe telg in de laptop familie van Apple. Deze laptop staat vooral bekend om zijn verbluffende resolutie. De resolutie is namelijk beter dan die van een Full HD led tv. De pixels zijn met het blote oog niet te onderscheiden. De MacBook Pro Retina heeft dezelfde beeldkwaliteit als de iPhone 5. Daarnaast bevat deze ook nog een super snelle SSD die ervoor zorgt dat de MacBook binnen no-time is opgestart, applicaties openen direct en bestanden verplaatsen kost maar heel weinig tijd. Bekijk hier de aanbiedingen.

De prijzen zijn natuurlijk niet heel erg goedkoop maar de prijs – kwaliteit verhouding is zeer goed. MacBook’s staan bekend om de stabiliteit, het verbluffende design, snelheid en de goede kleurweergave op het beeldscherm. Alles synchroniseert perfect met uw iPhone, iPad, AppleTV of andere Apple computer zoals een iMac of een Mac Pro.

Waarom een laptop van Apple?

Een goedkope MacBook is een laptop van Apple die draait op het besturingssysteem Mac OSX. De grootste voordelen van een Apple laptop ten opzichte van een Windows laptop zijn dat de Mac een plug en play systeem heeft. Dit wil zeggen dat u de laptop openklapt en direct aan de slag kunt zonder dat u nog van alles zelf moet installeren. Ze zijn zeer gebruiksvriendelijk en alles wijst voor zichzelf.Daarnaast blijft de laptop van Apple veel minder snel hangen terwijl u bij een Windows laptop regelmatig een Blue Screen of Death (BSoD) tegenkomt. Een heel groot voordeel voor leken is dat er bijna geen virussen en andere vervellende programma’s voor de Mac zijn. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw kind erop laten spelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u al uw bestanden kwijtraakt.

Wij hopen dat de goedkoopste MacBook heeft kunnen kopen die u voor ogen had en dat u een goedkope aanbieding heeft kunnen vinden. Succes met het kopen van uw goedkope MacBook.